Despre noi

SecurMeNow este o echipă de pionieri pasionați de tehnologie, cu o viziune clară: democratizarea tehnologiei web avansate. Ne specializăm în dezvoltarea web, securitate, marketing, SEO, networking și automatizări, cu un singur obiectiv – a ajuta afacerile să prospere în era digitală.

Mândria noastră se află în inovațiile pe care le-am creat și în succesul clienților noștri, care ne inspiră să continuăm să inovăm. Ei sunt motivul pentru care existăm și de ce ne străduim mereu să ne îmbunătățim.

CERTIFICARI

0 +
website-uri de prezentare
0 +
magazine online
0 +
proiecte custom

SERVICII

Implementare Pachete Digitale

Creăm experiențe digitale captivante, de la website-uri inovatoare la strategii de marketing digital eficiente, toate adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale.

INCLUDE:

  • WEBSITE PREZENTARE
  • MAGAZIN ONLINE
  • SEO
  • MARKETING

Echipamente Tehnologice

Oferim soluții hardware de ultimă generație, concepute să sporească eficiența și productivitatea afacerii dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă asista în achiziționarea echipamentelor necesare proiectului dumneavoastră, asigurându-ne că fiecare pas este parcurs cu maximă atenție și profesionalism.

Instruire Angajați în IT

Oferim training de specialitate care să îmbunătățească eficiența și productivitatea angajaților tai.

CRM ȘI ERP

Implementăm sisteme CRM și ERP personalizate pentru a optimiza procesele de afaceri și pentru a îmbunătăți relațiile cu clienții.

ACTIVE NECORPORALE

Facilităm accesul la active necorporale vitale, cum ar fi licențe software și instrumente de marketing online, esențiale pentru succesul proiectului tău finanțat prin fonduri europene. Oferim soluții flexibile și adaptate cerințelor proiectului tău.

CONSULTANTA

Specialiștii noștri oferă consultanță de înaltă calitate atât în domeniul IT. Ne dedicăm să te sprijinim în fiecare etapă, de la conceperea planului tehnic până la implementarea finală, asigurându-ne că proiectul tău îndeplinește toate cerințele pentru finanțare.

Munca noastră

Ne mândrim cu calitatea lucrărilor noastre. Fiecare proiect reprezintă o colaborare strânsă cu clienții noștri, lucru care ne-a permis să dezvoltăm soluții personalizate care se potrivesc perfect cu nevoile lor. Fiecare proiect reflectă angajamentul nostru față de inovație și excelență

Recenzii

Ești un client SecurMeNow și vrei să împărtășești experiența ta? Te încurajăm să lași o recenzie. Feedback-ul tău este important pentru noi și ne ajută să ne îmbunătățim în mod continuu.

Aparitii media si premii

Vezi aparitiile si premiile noastre in printre cele mai renumite canale de comunicare.

Contactează-ne

Ne bucurăm să știm că dorești să intri în contact cu noi! Echipa noastră este întotdeauna pregătită să te sprijine în orice fel posibil. Lasă-ne informatiile de mai jos si va sunam noi!