Cu ce te putem ajuta?

Serviciile noastre

doamneajuta creeare website % SEO % marketing %

Creare website

Creare si dezvoltare site web

Ce include:

SEO & Marketing

Devino usor de gasit

Ce include:

Securitatea datelor

Securitate la cel mai inalte standarde

Ce include:

Mobile app

Dezvoltare aplicatie mobila in standardul SDLC

Ce include:

DevOps si
Automatizari

Infrastuctura si automatizare

Ce include:

Networking

Ramai conectat

Ce include:

Vezi toate serviciile si preturile noastre

Recenzii

Ce zic clientii nostri

Sorin Jitianu
Am lucrat cu această firmă pentru a construi un site web pentru afacerea mea și am fost foarte mulțumit de rezultat. Echipa lor de design a fost foarte profesionistă și a luat în considerare toate cerințele mele! Singurul lucru care m-a dezavantajat este ca eu am deschis de curand o firma noua in domeniul vanzarii de telefoane si ei sunt platitori de TVA, acest lucru ma dezavantajeaza.
Mihai Astefanoaei
Securmenow a oferit soluții excelente pentru securitatea informatică a companiei mele. Ei au făcut o evaluare detaliată a riscurilor noastre și ne-au furnizat soluții personalizate
BogdanDiaconu
Am avut o experiență excelentă cu echipa de developer s care a preluat și migrat magazinul nostru online de la fostul developer cu care nu mai puteam colabora. Procesul a fost foarte transparent și am putut observa fiecare etapă a acestuia. Angajatul cu care am interacționat a fost extrem de competent din punct de vedere tehnic și a gestionat transferul fără probleme. În plus, am fost plăcut surprins să primesc gratuit și unele optimizări de php. În general, sunt foarte mulțumit de serviciile oferite și îi recomand cu încredere.
Neo Nemesis
Tehnicianul mi-a configurat cu succes VPS-ul si DNS-ul și a făcut totul rapid și fără probleme, am avut un hosting VPS la Romarg fara suport tehnic din partea lor. Personalul lor este foarte profesionist și am fost impresionat de nivelul de cunoștințe tehnice pe care îl au. Recomand cu încredere serviciile lor pentru orice problemă de rețea.
Vlad VLad
Am colaborat cu acestia si mi-au configurat cu succes rețeaua, am fost impresionat de abordarea lor profesională și de rapiditatea cu care au finalizat munca. Ei au fost foarte atenți la nevoile mele și s-au asigurat că totul a fost configurat corect.
Daniel Florin Ștefan
Securmenow a oferit soluții excelente pentru securitatea informatică a companiei mele. Ei au făcut o evaluare detaliată a riscurilor noastre și ne-au furnizat soluții personalizate.
De Angelis Nicolo
Tehnicianul mi-a configurat cu succes VPS-ul si DNS-ul și a făcut totul rapid și fără probleme, am avut un hosting VPS la Romarg fara suport tehnic din partea lor. Personalul lor este foarte profesionist și am fost impresionat de nivelul de cunoștințe tehnice pe care îl au. Recomand cu încredere serviciile lor pentru orice problemă de rețea.
Razvan Marcu
Am avut o experienta excelenta cu aceasta companie! Am avut nevoie sa imi dezvolt afacerea online si am apelat la serviciile lor pentru marketing si pachetul business shop. Raport pret / calitate BESTIAL. Sunt foarte profesionali si nu te lasa cu ochii in soare dupa livrare cum am patit cu alte firme. Iti implementeaza solutii clare si iti fac training pentru management la site. Foarte comunicativi si prietenenosi.
Miruna Popa
Colaborarea cu aceasta firma a constat in configurarea serverului de email pentru a preveni mesajele să intre în spam. Toate confirmarile de comenzi de pe magazinul meu online ne intrau in spam.
Adrian Constantin
La inceput am apelat la aceasta firma pentru creare unui site web de care sunt foarte multumit si m-au ajutat sa-mi creez o solutie de backup automata pentru afacerea mea.

Intrebari frecvente

Suntem o companie cu o experiență vastă în industria IT și avem un portofoliu bogat de proiecte de succes. În plus, oferim servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor și bugetului clienților noștri.

Chiar si micile afaceri locale care isi servesc doar orasul au nevoie de un site web. Acest lucru se datoreaza faptului ca web-ul este primul loc in care oamenii merg atunci cand cauta un produs sau un serviciu. Un site web ajuta fiecare afacere, tu cand cauti ceva unde cauti? Pe google, care iti va afisa rezultate cu site-uri web in functie de ceea ce ai cautat.

Oferim servicii complete de marketing digital, care includ strategii de conținut, campanii de publicitate PPC (Pay-Per-Click), marketing prin e-mail, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), marketing pe rețelele sociale și multe altele.
Prețul serviciilor noastre sunt bazate pe pachete dar se poate cere o oferta personalizata special creata pentru afacerea dvs. De cele mai multe ori varianta preferata de clientii nostri este oferta personalizata. Preturile sunt bazate pe durata proiectului si complexitatea acestuia, oferind de cele mai multe ori posibilitatea de plata flexibila (pe performanta sau plata esalonata)
Satisfacția clienților noștri este o prioritate pentru noi. În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile noastre, vom face tot posibilul pentru a rezolva problema și pentru a vă oferi soluția adecvată. De asemenea, suntem deschiși la feedback și sugestii pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.
Avem un proces bine definit și o echipă dedicată pentru a ne asigura că îndeplinim toate angajamentele față de clienți. De asemenea, monitorizăm proiectele în mod regulat și menținem o comunicare deschisă și transparentă cu clienții noștri pe tot parcursul procesului.
Da, oferim servicii personalizate pentru clienții noștri. Fiecare proiect este unic și ne asigurăm că soluțiile noastre se potrivesc nevoilor specifice ale fiecărui client.
Ghid de securitate cibernetica SecurMeNow creeare website % SEO % marketing %

Este mai usor sa previi decat sa repari!

Luati masuri acum pentru un viitor mai sigur!

Protejeaza-ti afacerea cu ghidul gratuit de protectie impotriva celor mai comune 5 atacuri cibernetice. Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru si primesti acces imediat.