Cu ce te putem ajuta?

Serviciile noastre

doamneajuta creeare website % SEO % marketing %

Creare website

Creare si dezvoltare site web

Ce include:

SEO & Marketing

Devino usor de gasit

Ce include:

Securitatea datelor

Securitate la cel mai inalte standarde

Ce include:

Mobile app

Dezvoltare aplicatie mobila in standardul SDLC

Ce include:

DevOps si
Automatizari

Infrastuctura si automatizare

Ce include:

Networking

Ramai conectat

Ce include:

Vezi toate serviciile si preturile noastre

Recenzii

Ce zic clientii nostri

Intrebari frecvente

Suntem o companie cu o experiență vastă în industria IT și avem un portofoliu bogat de proiecte de succes. În plus, oferim servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor și bugetului clienților noștri.

Chiar si micile afaceri locale care isi servesc doar orasul au nevoie de un site web. Acest lucru se datoreaza faptului ca web-ul este primul loc in care oamenii merg atunci cand cauta un produs sau un serviciu. Un site web ajuta fiecare afacere, tu cand cauti ceva unde cauti? Pe google, care iti va afisa rezultate cu site-uri web in functie de ceea ce ai cautat.

Oferim servicii complete de marketing digital, care includ strategii de conținut, campanii de publicitate PPC (Pay-Per-Click), marketing prin e-mail, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), marketing pe rețelele sociale și multe altele.
Prețul serviciilor noastre sunt bazate pe pachete dar se poate cere o oferta personalizata special creata pentru afacerea dvs. De cele mai multe ori varianta preferata de clientii nostri este oferta personalizata. Preturile sunt bazate pe durata proiectului si complexitatea acestuia, oferind de cele mai multe ori posibilitatea de plata flexibila (pe performanta sau plata esalonata)
Satisfacția clienților noștri este o prioritate pentru noi. În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile noastre, vom face tot posibilul pentru a rezolva problema și pentru a vă oferi soluția adecvată. De asemenea, suntem deschiși la feedback și sugestii pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.
Avem un proces bine definit și o echipă dedicată pentru a ne asigura că îndeplinim toate angajamentele față de clienți. De asemenea, monitorizăm proiectele în mod regulat și menținem o comunicare deschisă și transparentă cu clienții noștri pe tot parcursul procesului.
Da, oferim servicii personalizate pentru clienții noștri. Fiecare proiect este unic și ne asigurăm că soluțiile noastre se potrivesc nevoilor specifice ale fiecărui client.
Ghid de securitate cibernetica SecurMeNow creeare website % SEO % marketing %

Este mai usor sa previi decat sa repari!

Luati masuri acum pentru un viitor mai sigur!

Protejeaza-ti afacerea cu ghidul gratuit de protectie impotriva celor mai comune 5 atacuri cibernetice. Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru si primesti acces imediat.