Vrei sa iti aduci afacerea in mediul online, dar...

Iti este teama deoarece ai auzit ca sunt multe probleme…

Si nu o sa te mintim, chiar sunt!

Acesta este un proces complex, care de cele mai multe ori este tratat cu superficialitate de așa zișii profesioniști.
Dacă alegeți să colaborati cu o firmă neprofesionista, vă puteți confrunta cu numeroase probleme.

Cu toate acestea, timpul dumneavoastră este limitat, iar fiecare zi în care site-ul dvs. nu este funcțional vă costă bani. 

O afacere de 6 cifre adaptată nevoilor tale

1. Design Web

Creste-ti afacerea cu un site web atractiv si functional, creat special pentru tine!

2. Serviciile Google

Iti implementam avantajele oferite de serviciile Google si iti optimizam afacerea in online.

3. SEO

Obtine vizibilitatea si cresterea afacerii tale online prin optimizarea SEO

4. Marketing

Iti cream strategia de marketing perfecta pentru afacerea ta!

5. Mentenanta / Suport

Mentine-ti afacerea online la performanta maxima! Concentreaza-te pe afacerea ta, iar noi ne vom asigura ca site-ul tau ruleaza fara probleme.

6. Automatizari

Transforma-ti afacerea intr-un succes automatizand procesele! Maximizam eficienta si crestem productivitatea prin solutii de automatizare personalizate!

Alege sa ai un design superb si performanta de top!

Ai nevoie de o prezență online care să transmită profesionalism, încredere și să impresioneze vizitatorii? Echipa noastră îți oferă servicii de design personalizate pentru site-uri web, astfel încât afacerea ta să se diferențieze de concurență și să capteze atenția clienților. În plus, ne concentrăm și pe performanță, astfel încât site-ul tău să se încarce rapid și să ofere o experiență de navigare fluidă. Vizitează portofoliul nostru și descoperă ce am realizat pentru clienții noștri.

Recenzii

Ce zic clientii nostri

Campania grow you business 2023

Zile
Ore
Min
Sec

Transforma-ti afacerea in succesul pe care il merita! In 2023, prezenta online si automatizarea proceselor sunt esentiale pentru cresterea afacerii tale. Un site web, o identitate de brand si prezenta pe platformele de social media bine puse la punct precum si canalele de marketing pot face diferenta intre profit si pierdere.

Zile
Ore
Min
Sec

Plata flexibila / esalonata

Site de prezentare si magazin online cu variante de plata flexibile!

Garantia succesului

Iti asiguram un site web de succes!

Performance marketing

Platesti doar atunci cand esti pe profit!

*Ne rezervam dreptul de a alege cine poate beneficia de acesta optiune

*Va rugam cititi termenii si conditiile pentru aplicare

Pachetele 2024

Din pacate, multi antreprenori nu stiu cum sa faca alegerile potrivite si se confrunta cu marje de profit nesatisfacatoare, trafic si conversii mici si o imagine neprofesionala a afacerii lor. Dar nu trebuie sa fii unul dintre ei!

Pachet Basic

Pachetul Basic este solutia perfecta pentru a-ti lansa afacerea online intr-un mod profesional si accesibil. Acest pachet este ideal pentru antreprenorii sau intreprinderile mici care isi doresc un site web de calitate, insa dispun de un buget limitat.

Pachet Standard

Pachetul Standard reprezinta un nivel deasupra celui de baza, oferind o solutie completa de web design pentru afacerea ta. Acesta include toate caracteristicile oferite de pachetul Basic, precum si o serie de imbunatatiri, cum ar fi o mai mare flexibilitate in personalizarea site-ului, functionalitati mai avansate si un design mai complex si profesionist.

Pachet Business

Pachetul Business este solutia ideala pentru antreprenorii seriosi care doresc sa isi ducă afacerea la nivelul urmator. Acesta iti ofera un design web de nivel inalt si complex, creat pentru a conferi afacerii tale un aspect profesional si o solutie personalizata si scalabila pentru a-ti satisface toate nevoile.

Actiunea este cheia succesului!

Oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de înaltă calitate se apropie de final, cu doar 3 locuri disponibile din 10 în această lună. Prin limitarea numărului de clienți, ne asigurăm că fiecare client primește atenția și suportul necesar pentru a obține succesul online. Nu rata șansa de a avea parte de atenția și suportul personalizat de care ai nevoie pentru a obține rezultatele dorite. Alege calitatea, alege succesul, alege să lucrezi cu noi acum.

Mai sunt doar 3 din 10 locuri disponibile pentru consultantia gratuita si prototip