Politica de confidentialitate

Modificat ultima data [ 5 Martie , 2021]

Politica de confidentialitate​

Ne preocupăm de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să fiți obligat de Politica noastră de confidențialitate, care este incorporată în acești Termeni și Condiții. Vă informăm că site-ul este găzduit în Romania.

Dacă accesați site-ul din Uniunea Europeană, Asia sau orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care guvernează colectarea, utilizarea sau divulgarea datelor personale diferite de legile aplicabile în Romania, atunci prin continuarea utilizării site-ului, vă transferați datele în Statele Unite și consimțiți expres la transferul și procesarea datelor dvs. în Statele Unite.

NOTIFICARE ȘI POLITICA DIGITAL MILLENNIUM COPYRIGHT ACT (DMCA).

Notificari

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Dacă credeți că orice material disponibil pe sau prin intermediul site-ului încalcă orice drept de autor pe care îl dețineți sau îl controlați, vă rugăm să notificați imediat Agentul Designat pentru Drepturile de Autor folosind informațiile de contact furnizate mai jos (o “Notificare”).

O copie a notificării dvs. va fi trimisă persoanei care a postat sau a stocat materialul adresat în Notificare. Vă informăm că, conform legii federale, puteți fi făcut răspunzător pentru daune dacă faceți reprezentări materiale eronate într-o notificare. Prin urmare, dacă nu sunteți sigur că materialul situat pe site sau legat de acesta încalcă dreptul dvs. de autor, ar trebui să luați în considerare contactarea mai întâi a unui avocat.

Toate Notificările trebuie să îndeplinească cerințele DMCA 17 U.S.C. § 512 (c) (3) și să includă următoarele informații:

 1.  Semnătura fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care este pretins a fi încălcat;  Identificarea lucrării protejate de dreptul de autor pretins că a fost încălcată, sau, dacă sunt mai multe lucrări protejate de dreptul de autor pe Site acoperite de Notificare, o listă reprezentativă a acestor lucrări de pe Site;
 2. Identificarea lucrării protejate de dreptul de autor pretins că a fost încălcată, sau, dacă sunt mai multe lucrări protejate de dreptul de autor pe Site acoperite de Notificare, o listă reprezentativă a acestor lucrări de pe Site;
 3. Identificarea materialului care se pretinde că încalcă sau care este subiectul activității de încălcare și care trebuie înlăturat sau la care accesul trebuie dezactivat, și informații suficient de detaliate pentru a ne permite să localizăm materialul;
 4. Informații suficient de detaliate pentru a ne permite să contactăm partea plângătoare, cum ar fi o adresă, un număr de telefon și, dacă este disponibil, o adresă de e-mail la care partea plângătoare poate fi contactată
 5. O declarație că partea plângătoare crede în mod de bună credință că utilizarea materialului în modul reclamat nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agentul său sau lege;
 6. O declarație că informațiile din notificare sunt exacte și, sub pedeapsa perjurului, că partea plângătoare este autorizată să acționeze în numele proprietarului unui drept exclusiv care este pretins a fi încălcat.

Contranotificare

Daca crezi ca propriul material protejat de dreptul de autor a fost indepartat de pe Site din cauza unei greseli sau identificari eronate, poti trimite o notificare scrisa de contestare (o “contestatie”) catre noi/prin intermediul agentului nostru desemnat pentru drepturile de autor, utilizand informatiile de contact furnizate mai jos. 

Pentru a fi o contestatie efectiva conform DMCA, contestatia ta trebuie sa includa in mare parte urmatoarele: 

 1. Identificarea materialului care a fost indepartat sau dezactivat si locatia la care materialul a aparut inainte de a fi indepartat sau dezactivat;
 2. O declaratie ca accepti jurisdicția Curții Federale de Districte in care se afla adresa ta sau, daca adresa ta se afla in afara Statelor Unite, pentru orice district judiciar in care ne aflam; 
 3. O declaratie ca vei accepta primirea procesului din partea petentului care a inaintat Notificarea sau a agentului petentului; 
 4. Numele, adresa si numarul tau de telefon; 
 5. O declaratie sub sanctiunea juramantului ca ai o credinta buna ca materialul in cauza a fost indepartat sau dezactivat ca urmare a unei greseli sau identificari eronate a materialului care urma sa fie indepartat sau dezactivat; 
 6. Semnatura ta fizica sau electronica. 

Daca ne trimiti o Contestatie valida si scrisa, care indeplineste cerintele descrise mai sus, vom restabili materialul tau indepartat sau dezactivat, cu exceptia cazului in care mai intai primim o notificare din partea petentului care a inaintat Notificarea, informandu-ne ca a depus o actiune judecatoreasca pentru a te restrange de la a te angaja intr-o activitate care incalca drepturile de autor referitoare la materialul in cauza. 

Rețineți că, dacă reprezinti in mod material ca conținutul dezactivat sau indepartat a fost eliminat din greșeală sau din cauza unei identificări eronate, poți fi obligat să plătești daune, inclusiv costuri și taxe avocațiale. Depunerea unei contestații false constituie sperjur. 

ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE AUTOR

Noi respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Dacă crezi că orice material disponibil pe sau prin intermediul Site-ului încalcă orice drept de autor pe care îl deții sau îl controlezi, te rugăm să ne notifici imediat utilizând informațiile de contact furnizate mai jos (o “Notificare”). O copie a notificării tale va fi trimisă persoanei care a postat sau a stocat materialul adresat în notificare.

Te rugăm să fii informat că conform legii federale ai putea fi ținut răspunzător pentru daune dacă faci reprezentări materiale inexacte într-o notificare. Astfel, dacă nu ești sigur că materialul situat pe Site încalcă dreptul tău de autor, ar trebui să iei în considerare să contactezi mai întâi un avocat.

TERMENUL ŞI ÎNCHEIAREA

Aceste Condiții și Termeni vor rămâne în vigoare pe durata utilizării dvs. a Site-ului. FĂRĂ A LIMITA NIVELUL ORICĂREI ALTE DISPOZIȚII DIN ACESTE CONDIȚII ȘI TERMENI, NE REZERVĂM DREPTUL, ÎN DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ ȘI FĂRĂ NOTIFICARE SAU RĂSPUNDERE, SĂ ÎMPEDICĂM ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITOR ADRESE IP), ORICĂREI PERSOANE, PENTRU ORICE MOTIV SAU FĂRĂ MOTIV, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, PENTRU ÎNCĂLCAREA ORICĂREI DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII DIN ACESTE CONDIȚII ȘI TERMENI SAU A ORICĂREI LEGI SAU REGLEMENTĂRI APLICABILE. NE PUTEM ÎNCETA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SITE SAU PUTEM ȘTERGE [CONTUL DVS. ȘI] ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚII PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, ÎN DISCREȚIA NOASTRĂ EXCLUSIVĂ.

Dacă încetăm sau suspendăm contul dvs. din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărei terțe părți, chiar dacă acționați în numele terței părți.

În plus față de încetarea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale adecvate, inclusiv, fără limitare, urmărirea reparațiilor civile, penale și injunctive.

MODIFICARI SI INTRERUPERI

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau pentru orice motiv, la propria noastră discreție, fără notificare. Cu toate acestea, nu avem obligația de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe în totalitate sau parțial Site-ul fără notificare, în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau orice terț pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta că Site-ul va fi disponibil în orice moment. Putem experimenta probleme hardware, software sau alte probleme sau putem avea nevoie să efectuăm întreținerea legată de Site, ceea ce poate duce la întreruperi, întârzieri sau erori.

Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul în orice moment sau pentru orice motiv, fără notificare către dumneavoastră. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, daună sau neplăcere cauzată de imposibilitatea dvs. de a accesa sau utiliza Site-ul în timpul oricărei întreruperi sau întreruperi a Site-ului.

Nimic în aceste Termeni și Condiții nu va fi interpretat ca obligația noastră de a menține și sprijini Site-ul sau de a furniza orice corecții, actualizări sau lansări în legătură cu acesta.