Termeni si conditii

SECUREMENOW S.R.L. este o companie privată românească (numită în continuare SECUREMENOW S.R.L.), înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J23/2048/2021 , CUI 44017438.

INTRODUCERE
Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului nostru web și aplicării legii în legătură cu acesta. Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu acești termeni și condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții sau cu orice parte a acestora, nu utilizați site-ul nostru web.

MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR
Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic acești Termeni și Condiții pentru a vedea dacă s-au produs modificări.

UTILIZAREA SITE-ULUI WEB
Site-ul nostru web este destinat exclusiv pentru uzul personal și non-comercial. Utilizarea site-ului nostru web în orice alt scop este interzisă.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ
Site-ul nostru web și conținutul acestuia sunt protejate de drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală, care sunt deținute și controlate de noi sau de alte părți terțe. Nu aveți permisiunea de a utiliza conținutul site-ului nostru web în niciun alt scop fără acordul nostru sau al proprietarului de drept.

LINK-URI EXTERNE
Site-ul nostru web poate conține link-uri către alte site-uri web sau resurse externe care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu suntem responsabili pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile site-urilor web terțe. Utilizarea acestor site-uri web terțe este pe propria dumneavoastră răspundere.

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
Nu garantăm că site-ul nostru web va fi întotdeauna disponibil sau că va fi lipsit de erori. Nu suntem responsabili pentru orice pierdere sau daune, inclusiv orice pierdere de date sau de profit, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru web.

LEGEA APLICABILĂ
Acești Termeni și Condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile în vigoare din România și orice litigii vor fi soluționate în mod exclusiv de către tribunalele din România.

**Legea aplicabila pentru relatiile cu** SECUREMENOW **S.R.L. este legea română. Eventualele litigii care ar putea apare între** SECUREMENOW **S.R.L. și Clienți se vor rezolva pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele de judecată competente din Romania.**

Refuzul Utilizatorului / Clientului de acceptare a Termenilor si conditiilor securmenow.com furnizare face imposibilă solicitarea serviciilor si utilizarea site-ului securmenow.com.

Folosirea site-ului – Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate în acest website, de către orice altă persoană, fără acordul scris prealabil al SECUREMENOW S.R.L.

Nu este permisă utilizarea acestui website într-un mod care ar împiedica folosirea acestuia de către alți utilizatori de internet, care ar putea conduce la punerea în pericol a funcționării acestui website și/sau care afectează informațiile furnizate pe sau prin acest website sau a software-ului pe care se bazează.

Orice încercare de orice natură de modificare a informațiilor din prezentul website, precum și realizarea de link-uri, fără acordul scris prealabil din partea SECUREMENOW S.R.L., dă dreptul SECUREMENOW S.R.L. de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestor fapte.

SECUREMENOW S.R.L. își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană și/sau entitate care încalcă prevederile din prezentul document. SECUREMENOW S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă a utilizatorului. Astfel, utilizatorii website-ului nu pot ridica nicio obiecție cu privire la modificările realizate.

SECUREMENOW S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru eventuala infectare a sistemului dumneavoastră cu viruşi informatici, obligaţia de a verifica securitatea sistemului dumneavoastră informatic revenindu-vă integral.

Completarea și trimiterea de către client a oricărui formular pe site-ul [securmenow.com](http://secur-oldie.local) este echivalentă cu citirea și acceptarea de către acesta a tuturor termenilor si conditiilor din prezentul text.

Toate relațiile între SECUREMENOW SRL și client sunt reglementate de Termenii și Condițiile și Politica de Confidențialitate în vigoare a site-ului securmenow.com.

Utilizatorii / Clientii acestui site sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare următoare.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Utilizator reprezintă persoana fizică și / sau juridică care accesează site-ul securmenow.com în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului securmenow.com, indeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare și / sau are acces la informațiile (text, imagini, formulare, produse, servicii, informații, contacte, etc.) de pe site-ul securmenow.com și / sau obținute prin intermediul telefonului, email-ului, punctelor de lucru fizice precum și prin orice altă sursă de comunicare disponibilă.

Client este utilizatorul ce plaseaza o cerere (oferta, contact) sau initiaza in alt mod solicitarea serviciilor prestate de Intermediar, inclusiv prin telefon, email, retele de socializare, chaturi specializate, comunicare directa cu reprezentantul Intermediarului in punctul de lucru al acestuia.

Utilizare abuzivă reprezintă utilizarea site-ului securmenow.com într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Intermediarului.

Cererea de contact – cererea prin care Clientul solicita SECUREMENOW  S.R.L. sa fie contactat pentru a primi raspuns la solicitarea indicata de acesta. In rezultatul trimiterii cererii de contact catre Intermediar, Clientul poate fi contactat de catre un reprezentant al SECUREMENOW S.R.L. (angajat sau mandatar) prin oricare din caile de comunicare disponibile (telefon, email, retele de socializare, chaturi specializate) pentru a confirma informatiile livrate, precum si pentru a solicita informatii suplimentare in cazul in care acestea sunt necesare pentru solutionarea solicitarii Clientului. Intermediarul isi rezerva dreptul sa lase cererea de contact a Clientului fara atentie, fara nici o obligatie fata de Client, exceptand cazurile cand este impus prin lege sa raspunda Clientului la cererea de contact.

Newsletter – modalitate de comunicare de către SECUREMENOW S.R.L. Clientului a informației despre oferte, produse, servicii, promoții, fără niciun angajament din partea SECUREMENOW S.R.L., prin orice cai de comunicare disponibile SECUREMENOW S.R.L.. Newsletter-ele sunt trimise Clientului doar daca acesta si-a exprimat acordul sa le primeasca.

Acești termeni si conditii sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului [securmenow.com](http://secur-oldie.local) supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți Utilizatorii / Clienții.

Prin accesarea site-ului [securmenow.com]  Utilizatorii / Clienții consimt să respecte Termenii și Condițiile prezentate precum și legislația aplicabilă.

Promotiile și ofertele prezente pe site-ul [securmenow.com] sunt valabile în limita disponibilitatilor si au termeni si conditii precizate mai jos..

Termeni și condiții pentru servicii de design web și plata esalonată, precum și plata pe performanță pentru marketing:

1. Ne alegem dreptul de a ne selecta clienții. Compania noastră își rezervă dreptul de a decide cu cine dorește să colaboreze. Intrucat nu dorim sa ne afisam imaginea sau sa ajutam sa creasca firme care nu au o reputatie buna sau care scopul lor este de a-si pacali clientii finali, ne alegem dreptul de a putea refuza orice cerere de colaborare, fără a oferi explicații sau justificări.

2.  Ne alegem dreptul la tehnologia folosită: Compania noastră utilizează cele mai recente tehnologii în domeniul web design-ului și marketing-ului digital. Ne rezervăm dreptul de a alege tehnologia pe care o considerăm potrivită pentru proiectul dvs..

3. Deoarece dorim sa prevenim anumite situatii neplacute, clientul nu are acces pe deplin până când plata nu este completă. Compania noastră își rezervă dreptul de a nu oferi acces la anumite servicii, documente sau alte resurse până când plata este completă. În cazul în care există anumite servicii sau documente care trebuie accesate în timpul procesului de proiectare sau marketing, putem oferi accesul limitat până când plata este completă. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda serviciile și proiectele în cazul în care plata nu este efectuată la timp sau dacă există întârzieri în procesul de plată.

4. Plata esalonată: Pentru anumite proiecte, compania noastră poate oferi opțiunea de plată esalonată, care va fi specificată în contractul de servicii. Clientul va fi responsabil pentru plata la termenele stabilite în contract, iar întârzierile în plată pot duce la întreruperea serviciilor și proiectelor. Compania noastră își rezervă dreptul de a refuza serviciul de plată esalonata pentru anumite afaceri sau clienți, în funcție de urmatoarele criterii: reputatie, vechime, business plan, credibilitate, posibilitate de crestere.

5. Plata pe performanță pentru marketing: Pentru anumite servicii de marketing, compania noastră poate oferi opțiunea de plată pentru performanță, care va fi specificată în contractul de servicii. Aceasta înseamnă că plata se va face în funcție de rezultatele obținute, iar acestea vor fi stabilite în avans și incluse în contractul de servicii. Compania noastră își rezervă dreptul de a refuza serviciul de plată pe performanță pentru anumite afaceri sau clienți, în funcție de urmatoarele criterii: reputatie, vechime, business plan, credibilitate, posibilitate de crestere.

6. Textul, imaginile și conținutul trebuie furnizate de client: Compania noastră își rezervă dreptul de a furniza un site web “live” în maximum 10 zile numai dacă clientul ne oferă text, imagini și conținutul necesar pentru realizarea site-ului web. În caz contrar, termenul de livrare nu poate fi garantat. 

Aceasta politica se aplica doar in cazul site-urilor de prezentare. 

“Un site web live este un site care este disponibil pe internet și poate fi accesat de utilizatori prin intermediul unui browser web sau a unei aplicații dedicate. Aceasta înseamnă că site-ul web este public și poate fi vizualizat de oricine are acces la internet. Site-ul web poate fi considerat „live” în momentul în care a fost publicat pe un server web și poate fi accesat de utilizatori. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul unui domeniu web, care este un nume unic atribuit site-ului web, sau prin intermediul unei adrese IP a serverului web pe care site-ul este găzduit. “

7. Accesul la domeniu și hosting: Clientul trebuie să furnizeze accesul la domeniu și hosting într-un interval de timp rezonabil. Compania noastră nu poate fi făcută responsabilă pentru întârzierile în livrarea site-ului web finalizat în cazul în care accesul la domeniu și hosting nu este furnizat în timp util. 

8. Termenul de 10 zile începe din momentul în care avem acces la domeniu și hosting: Termenul de livrare de maximum 10 zile începe din momentul în care compania noastră primește accesul la domeniu și hosting

9. Banii înapoi în caz de întârziere: În cazul în care Securemenow nu livrează site-ul web finalizat în maximum 10 zile, clientul are dreptul la rambursarea sumei plătite. Aceasta nu se aplică în cazul în care întârzierea este cauzată de furnizarea tardivă a textului, imaginilor și conținutului necesare pentru site.

Aceasta politica se aplica doar in cazul site-urilor de prezentare.

10. Furnizarea textului, imaginilor și conținutului necesare: Clientul trebuie să furnizeze textul, imaginile și conținutul necesare pentru site într-un format adecvat și la timp. Compania noastră nu poate fi făcută responsabilă pentru întârzieri în livrarea site-ului web finalizat în cazul în care textul, imaginile și conținutul furnizate sunt incomplete, neadecvate sau primite tardiv.

11. Revizuirea și aprobarea site-ului web: După finalizarea site-ului web, clientul are dreptul de a revizui și aproba site-ul înainte de livrarea finală. Orice solicitări de modificări sau revizuire trebuie să fie făcute în termen de 5 zile de la primirea site-ului web finalizat. După expirarea acestui termen, site-ul web va fi considerat aprobat și orice modificare suplimentară va fi taxată separat.

12. Proprietatea și drepturile de autor: După finalizarea site-ului web și plata completă, toate drepturile de proprietate și drepturile de autor asupra site-ului web vor fi transferate către client. Clientul va fi responsabil pentru toate drepturile de autor și proprietatea intelectuală asupra textului, imaginilor și conținutului furnizate.

13. Limitele responsabilității: Compania noastră nu poate fi făcută responsabilă pentru orice probleme tehnice sau erori care apar in urma unor modificari efectuate de catre client dupa livrarea site-ului web finalizat.

14. Modificările create de către client: Compania noastră poate furniza servicii de asistență pentru modificările create de către client pe site-ul web, însă nu poate fi făcută responsabilă pentru orice probleme sau bug-uri care apar în urma acestora.

15. Responsabilitatea clientului: Clientul este responsabil pentru toate modificările efectuate pe site-ul web, inclusiv orice bug-uri sau probleme care apar în urma acestora.

16. Servicii de asistență: Compania noastră poate furniza servicii de asistență pentru problemele sau bug-urile apărute în urma modificărilor create de către client, însă acestea vor fi taxate separat și nu vor fi acoperite de garanția noastră standard pentru site-ul web.

17. Plata esalonată: Clientul poate alege să plătească pentru serviciile de design web și marketing în rate esalonate, conform acordului stabilit cu compania noastră. Este important de reținut că mentenanța site-ului web nu este inclusă în plata esalonată.

18. Servicii de mentenanță: Compania noastră oferă servicii de mentenanță pentru site-urile web, însă acestea sunt taxate separat și nu sunt incluse în plata esalonată pentru serviciile de design web și marketing.

19. Tarifele de mentenanță: Tarifele pentru serviciile de mentenanță vor fi stabilite de comun acord între client și compania noastră, în funcție de nevoile specifice ale site-ului web și de nivelul de asistență necesar.

20. Excepții: Unele servicii specifice de mentenanță, cum ar fi actualizările de securitate, pot fi incluse în anumite pachete de servicii de design web sau marketing oferite de compania noastră. Cu toate acestea, acest lucru va fi specificat în contractul de servicii încheiat între client și compania noastră.

21. Notificare: Clientul este responsabil pentru a notifica compania noastră cu privire la orice probleme sau necesități de mentenanță a site-ului web. Compania noastră va face tot posibilul pentru a răspunde prompt și a furniza asistență, dar nu poate garanta un timp de răspuns imediat sau în timp real.

22. Renunțarea la mentenanță: În cazul în care clientul decide să renunțe la serviciile de mentenanță oferite de către compania noastră, acesta își asumă întreaga responsabilitate pentru gestionarea și întreținerea site-ului web. Compania noastră nu poate fi făcută responsabilă pentru orice probleme sau pierderi care apar în urma acestui fapt.

CONTACT
Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@securmenow.com