Despre noi

SecurMeNow este o echipă de pionieri pasionați de tehnologie, cu o viziune clară: democratizarea tehnologiei web avansate. Ne specializăm în dezvoltarea web, securitate, marketing, SEO, networking și automatizări, cu un singur obiectiv – a ajuta afacerile să prospere în era digitală.

Mândria noastră se află în inovațiile pe care le-am creat și în succesul clienților noștri, care ne inspiră să continuăm să inovăm. Ei sunt motivul pentru care existăm și de ce ne străduim mereu să ne îmbunătățim.

CERTIFICARI

0 +
website-uri de prezentare
0 +
magazine online
0 +
proiecte custom

SERVICII

Site Web

  •   ⁠Website la alegere din gama ENTRY
  •   ⁠Domeniu (1 an RoTLD)
  •   ⁠3 Variante de Logo
  •   ⁠SEO Entry

Magazin on-line

  •  ⁠1 Magazin on-line din gama ENTRY
  •   ⁠Domeniu (1 an RoTLD)
  •   ⁠3 Variante de Logo
  •  ⁠SEO Entry

Softuri necesare desfășurării activității (CRM, ERP, LICENTE ETC)

Utilizați puterea soluțiilor CRM și ERP de ultimă generație pentru a eficientiza operațiunile, îmbunătăți relațiile cu clienții și stimula creșterea. Suita noastră tehnologică, personalizată pentru nevoile dumneavoastră, include toate licențele necesare

Munca noastră

Ne mândrim cu calitatea lucrărilor noastre. Fiecare proiect reprezintă o colaborare strânsă cu clienții noștri, lucru care ne-a permis să dezvoltăm soluții personalizate care se potrivesc perfect cu nevoile lor. Fiecare proiect reflectă angajamentul nostru față de inovație și excelență

Banii inapoi in 7 zile

În cazul puțin probabil în care întâmpini probleme cu produsule/serviciile noastre care împiedică funcționarea lor așa cum este prevăzut și descris, oferim o garanție cuprinzătoare de rambursare. Satisfacția ta este prioritatea noastră principală, iar dorința noastră este să ai încredere când folosești produsul nostru.

Recenzii

Vrei sa vezi ce parere au clientii nostri de serviciile noastre? Apasa butonul de mai jos.

MODELE INSPIRATE PENTRU AFACEREA TA

Previous slide
Next slide

Partenerul Tău în Succesul Digital

Hai să discutăm cum putem transforma site-ul tău web într-un motor de creștere pentru afacerea ta.